10 dagar kunde jag hålla mig....

Jag skulle ju inte rida... eller hålla på med hästar eller något sånt förrän till sommaren... sa jag ju... tio dagar kunde jag hålla mig innan jag tyckte det sög...

Nu glad igen. Åka och hälsa på arab/halvblods valack som är lite busig säger ägaren.. Då blir jag genast intresserad...

Även två islandshästar står på tur för hälsa på...

Ägaren till arab/hbl hästen har för avsikt att sälja honom.. jag är ju inte redo än.... Men måste dock hälsa på honom i alla fall.. Islandshästarna kan vara intressanta för de är just två och min dotter kan rida med mig. skulle vara kul.....

Spännande fortsättning följer....

Galopp galopp

Sommarsemestern 2009?


Vaknar tidigt

Jag är inte klok...ler. Så morgonpigg är jag... Vaknade när gubben gick till jobbet vid 4. Kunde inte somna om.. Nu fikat i 1 timme... kolla datorn och funderar.

Kolla lite sommaresor.. Cypern, Österrike, Thailand.. Blir trött av det efter ett tag... Vet inte vad jag vill i sommar nu.. Skulle vara kul med nästan vad som helst.

Mamma och pappa har ju köpt en stoooor och fin husvagn. Den får vi låna... Kanske åka till Öland eller Västkusten ngn stans....


Tryggve Gul


GOTT NYTT ÅR 2009

Ja då var det nytt år. Hoppas det blir ett trevligt sådant.

Mitt nya år börjar stillsamt. Ingen häst.... Mycket tid till vad??? Hittade lilla Tryggve förra året som jag tänkt köpa nu till årsskiftet om allt föll väl ut.

Dock började jag tveka efter en tid. Tog ett tag innan poletten trillat ner och jag fattat att Bella är borta... Det förde med sig stor sorg över hela historien och jag blev otroligt omotiverad till att bli hästägare igen. Bestämde mig för ta det lugnt ett tag och känna över vad jag vill med min ridning och hästägarskap.

Familjen tillsammans bestämde att vi avvaktar hästköp till vår-sommar. Det händer mycket på tonåringarnas front nu och det kommer kosta slantar.
Dottern åker till England i tre veckor på språkresa i juli. Sonen håller på med körkort och tar studenten i vår. Vi behöver se över vårt nyköpta hus. Renorvera köket står på översta önskeraden... Så det finns hål att stoppa alla slantar i nu.

Jag byter jobb i mars. Börjar jobba på Neo, Huddinge sjukhus och det kommer kräva sitt engagemang det med...

Så det blir bra med ny häst i sommar....skratt....

Ha det så gott.

Kram
Marie


RSS 2.0